Ez az útmutató segítség  lehet a rendeléshez .

2021.07.15.-től tudok újra rendeléseket fogadni.

Alapinformációk:

A  szalaghímzéses ajándék tárgyakat  rendelésre készítem. A kész munkák menüpontban nagyon elvétve van néha megvásárolható darab. Minden szalaghímzés saját tervek és a megrendelővel történő egyeztetés  alapján, egy példányban készül.

Mit díszítek szalaghímzéssel?

Esküvőre, és más jeles alkalmakra pénzátadó díszdobozokat, díszborítékokat, ajándékdobozokat, nyugdíjas búcsúztatóra faliképeket, iskolai és óvodai évzáróra-ballagásra mobil,-és szemüvegtokokat, könyvborítókat kérnek leggyakrabban. Születésnapra, névnapra a különleges textilékszerek, medálok, karkötők a legnépszerűbbek.

Ha megtetszik valamelyik és szívesen meglepnéd vele a barátnődet, édesanyádat, nagymamádat,  gyermeked tanárnőjét vagy bárkit, aki közel áll a szívedhez, akkor nincs más teendőd,  mint a kiválasztott fotóra hivatkozással  e-mailben (bal menü, kapcsolat)  megkeresni engem. Rövidesen válaszolok és megbeszéljük a  rendeléshez szükséges részleteket, mert amit kiválasztottál, az nem megvásárolható darab, de egy hasonlót  szívesen készítek újra. 

Mindig vásárlási kötelezettség nélkül vállalom el a munkákat,  és amikor a megrendelt darab elkészül, fotókat küldök róla. Erre változóan, általában 3-30 napot kell várni, kivéve az óvodai és iskolai ballagás-évzáró időszakot. Ilyenkor a várakozási idő jelentősen megnőhet.

Utalást követően a kisebb tárgyakat elsőbbségi ajánlott levélként, a nagyobbakat MPL postacsomagként, termékcímkével, szalaggal átkötve, ajándékozásra készen küldöm. Csak át kell adni a meglepetést.  Posta költség 1000.- és 1700.-Ft között.

Részletes leírást, árakat és fotógyűjteményt találsz, ha a linkekre kattintasz.)

1.Esküvői pénzátadó doboz és  díszboríték. Tájékoztató és árak.

             

 

                 

 

       

2. Menyasszonyi, alkalmi, és színházi táskák. Részletesen.

 

     

 

     

 

     

 

 

 

3. Selyemszalaggal hímzett virágcsokor faliképek. Részletek itt.

4. A szemüvegtokok és mobiltokok leírása itt.

  5. Hímzett napló, füzet és könyvborító ismertetése

 

 

 

             

           

             

           

         

7.Hímzőrámás gyűrűtartó, gyűrűpárna, pénzátadó borítékkal.

 Olvass róla részletesen itt. https://ilkamuvek.hu/ajandek-otletek-noknek/gyurutarto/

 

8. Ötleteljünk együtt! Egyéni elképzelések.

A  tudásom határain belül, minden egyéb, egyedi és különleges kívánságot teljesítek.

Készült már a műhelyemben számtalan romantikus,  esküvői gyűrűpárna, …Anyák napjára függődísz, díszpárnák, díszborítékok.

A Pinterest oldalamon további fotók

Ilkaművek Pinterest