Tárolásra is  használható  fadobozokat festek, antikolok. Ezután  szalaghímzéssel, kézi hímzéssel, csipkékkel, gyöngyökkel, kézzel varrt, finom  selyem, szatén és organza rózsákkal, virágokkal díszítem őket. Mindet egyedi terv és kivitelezés alapján. 

Az esküvői pénzátadó dobozok a hímzéshez illő bélést is kapnak, veretes fémsarkok, csipkebetétek  adják az elegáns, romantikus vagy éppen  vintage, shabby shic  hangulatot.

Olyan ajándék, dísztárgy minden egyes doboz és díszboríték, amiből biztosan nem kapsz és nem adsz  két egyformát.

Elsősorban nászajándék pénz átadáshoz esküvőre, de más jeles alkalmakra, diplomaosztóra, osztálytalálkozóra tanárnőnek, anyák napjára,  óvodai és iskolai évzáróra, ballagásra, pedagógusnapra  vagy éppen születésnapra is ajánlom.

Ajándékba adhatók önmagában, díszdobozként, mert  egyedi dísztárgyként is  megállják helyüket, de alkalmasak kisebb méretű ajándéktárgy, ékszer, bonbon, vagy ajándékpénz  különleges, extra  csomagolására is,  később pedig  ékszerek, fotók, kincsek, kedves lim-lomok tárolására.

Méretük 20x10x6 cm, így a bankjegyeket összehajtás nélkül, elegáns módon lehet csomagolni.

Áruk:15 000.-Ft

 

Esküvői pénzátadó díszborítékot is készítek szalaghímzéssel.

Arany színű vagy hófehér , textilhatású, vinil hátoldalú, kézi hímzésre is alkalmas tapétapapír az alapanyaguk.  Visszafogottan elegáns, de látványos, enyhe-finom kristályos,ezüstös por hatású csillogásuk van, amit a virágok közepébe varrt strasszok vagy gyöngyök  is erősítenek.
Belül is ugyanez az anyag a bélése.
Selyemszalaggal köthető masnival lehet lezárni.

 A borítékok ára 9 000.-Ft. Méretük 20×10 cm, szalaggal zárhatók.

Kattints a galériára a korábban készült munkák fotóihoz.

Fehér selyemvirágokkal készült pénzátadó doboz
Pénzátadó díszdoboz esküvőre. Fehér selyemvirágok és kézi hímzés.
« A 18 »