Menyasszonyi táska, alkalmi és színházi táska.

Választhatsz ajándéknak  esküvőre, színházba, bálba, különleges alkalmakra  viselhető, egyedi, valódi kézműves táskát is a műhelyemből.

Esküvőre, színházba, bálba, különleges ünnepi öltözék mellé készültek ezek a  szalaghímzéssel díszített,  fémkeretes kis  alkalmi táskák.

Tartásukat vatelin, plusz színes pamutvászon vagy fehér selyembélés és táskamerevítő biztosítja, szép tartásuk van, stabilan megállnak a talpukon és még az aljukba is teszek egy merev kartonlemezt. 35 cm-es táskalánccal küldöm.

Van olyan ajándék szett, amelyikhez nyaklánc-medál is készült.

Az elképzeléseidnek megfelelően állítom össze a színeket. Ajándék ötlet lehet, ha évzáróra vagy ballagásra  tanárnő, óvónő számára szeretnél meglepetést, vagy  pl. a barátnőd nyugdíjba vonulását ünnepelnéd egy maradandó ajándéktárggyal.

Alapanyagként nekem kedvesebbek a natúr színű, világos kreshvásznak, ezek harmonizálnak legjobban a pasztell színvilággal, de a fekete bársony vagy posztó anyagból varrt táskáimon remekül mutatnak a teltebb, erősebb színek is , püspöklila, óarany.

A fémkeretek mérete is változó, menyasszonyi táskát  inkább kisebb, 12-15 cm-es keretre varrok, rövid táskalánccal.  Ebben az esetben hófehér vagy ivory (elefántcsontfehér)  düsesszt szeretek használni.  Amennyiben a menyasszonyi ruha  kicsit rusztikus, vintage stílusban készül, akkor a táska alapanyaga is alkalmazkodik ehhez.

Könnyű, légies tüllre hímzett csipkéket és a csipkékből kivágott elemeket  is teszek az apró virágkompozíciókba, amik a menyasszonyi táskákat díszítik. Ezt természetesen a hagyományos, belehímzett motívumok is gazdagítják. Gyöngyökkel vagy strassz kövekkel teszem finoman csillogóvá.

A menyasszonytól vagy  meglepetés ajándék  esetén a hozzátartozójától kapott információk, fotók alapján, részletes egyeztetés után, gyakran a menyasszonyi csokor színeihez  állítom össze a kistáska színvilágát.

Álmodd meg a sajátodat  a nagy napodra én  pedig tovább álmodom és elkészítem.

A táskák ára 19 000.-Ft

Látogass el a Meska boltomba is. :

Kattints a galériára a korábban készült munkák fotóihoz.

Menyasszonyi és alkalmi táska
Készítette: Ilkaművek
« A 11 »