Az esküvői gyűrűtartón  vagy  gyűrűpárnán érkezik a menyasszony és a vőlegény  jegygyűrűje az oltár vagy az anyakönyv vezető elé.

15-17 cm-es bambusz hímzőrámára készítek brazil hímzés és szalaghímzés ötvözésével egyedi és egyetlen példányban tervezett  gyűrűtartókat,  egyedi kívánságok alapján.

Kérés szerint a hímzés tartalmazhatja a jegyespár monogramját és az esküvő dátumát. Két egyforma hímzés soha nem készül, gyakran az esküvő színeit, stílusát  tükrözve tervezem meg ezeknek a kis „műalkotásoknak” a kivitelezését.

A hímzőrámás gyűrűtartó szorító csavarját el szoktam fedni, az nem látszik, de ezzel az alkatrésszel a nagy nap után fel lehet akasztani és  fali díszként funkcionálhat  tovább. Ha szeretnéd, erre a szalagra nyomtatom az esküvő napját.

A hímzés alapja  düsessz, Zweigart hímzővászon vagy extra minőségű lenvászon. Hátulja is igényesen el van eldolgozva,  a  hímzés  és az alsó fedőlap között kibéleltem.

Szinte minden színben el tudom készíteni, igény szerint. A hímzéshez kézzel festett selemszalagokat, selyem vrágokat, varrott rózsákat  használok. Sem habrózsák, se műanyag virágok nem részei egyetlen kompozíciónak sem.

A gyűrűtartó motívumait és színeit felhasználva szoktak kérni  esküvői pénzátadó borítékot is, különösen, ha az örömanya vagy barátnő  meglepetésnek szánja a tartót.

Egyedi, kézzel  készült 20×10 cm-es, szalaggal záródó, kézi hímzéses borítékokat is láthatsz a galériában.

A pénzátadó dobozok között is válogathatsz, akár  dobozt is lehet párosítani a gyűrűtartókkal, de mindegyiket önállóan is, szinte minden színben el tudom készíteni. https://ilkamuvek.hu/penzatado-doboz/

A menyasszonyi csokor színei köszönnek vissza az egyik gyűrűpárnán, ami a galériában látható. Ezek mérete 18-20 cm x18-20 cm szokott lenni, két szalaggal, amire ráköthetők a jegygyűrűk.

Árak: a fotókon látható  borítékok  8000.-Ft, díszdobozok  15 000.-Ft, hímzőkeretes gyűrűtartók a hímzéstől függően 15-18000.-Ft,  (Árat email-ben tudunk pontosítani a választott hímzés függvényében) és a gyűrűpárnák ára 12 000.-Ft.

Készítettem a korábbi munkáimról egy Google fotók-albumot is, még több fotó itt. :

Kézzel hímzett esküvői gyűrűtartók

Ha ellátogatsz a Facebook oldalamra, ott is van egy album róluk.

Facebook album, gyűrűtartókkal.

Gyűrűtartó hímzőrámában
Gyűrűtartó, gyűrűpárna kézi hímzéssel.