Ajándék ötletek nőknek

Gyűrűtartó esküvőre. Gyűrűpárna helyett.  A hímzőráma új élete.

Himzőráma két funkcióban.

Nem elmaradhatatlan, de fontos kelléke az esküvői szertartásnak a gyűrűtartó vagy gyűrűpárna, ezen  viszik a jegygyűrűket az oltár vagy az anyakönyvezető elé.

Bájos színfoltja az ünnepségnek, amikor  egy  koszorúslány vagy kicsi gyerek  az ifjú pár előtt lépdelve viszi  az örök szerelmet  és végtelenséget szimbolizáló  karikagyűrűket .

Ha nincs külön gyűrűtartó, akkor az egyházi esküvőn hagyományosan egy szépen hímzett stólában viszi oda oda a pap.  Anyakönyvvezetők is alkalomhoz illő megoldásokat használnak, állandó gyűrűpárna vagy különleges szelence, dobozka, ezüst tálca a gyűrűk tartója.

Aki egyedi és különleges darabokat szeretne látni a szertartáson, az a menyasszony ruhájával, vagy csokrával harmonizáló személyre szabott gyűrűtartót vagy gyűrűpárnát választ.

Fotózásnál is nagyon dekoratív és jól használható kellék.

15-17 cm-es bambusz hímzőrámára készítek brazil hímzés és szalaghímzés ötvözésével egyedi és egyetlen példányban tervezett gyűrűtartókat, egyedi kívánságok alapján.

Kérés szerint a hímzés tartalmazhatja a jegyespár monogramját és az esküvő dátumát. Két egyforma hímzés soha nem készül, gyakran az esküvő színeit, stílusát tükrözve tervezem meg ezeknek a kis “műalkotásoknak” a kivitelezését.

A hímzőrámás gyűrűtartó szorító csavarját el szoktam fedni, az nem látszik, és ezzel az alkatrésszel a nagy nap után fel lehet akasztani és fali díszként funkcionálhat tovább.

A hímzés alapja  düsessz vagy Zweigart hímzővászon. Hátulja is igényesen el van eldolgozva, a hímzés és az alsó fedőlap között kibéleltem.

Szinte minden színben el tudom készíteni, igény szerint. A hímzéshez kézzel festett selyemszalagokat, selyem virágokat, varrott rózsákat  használok. Sem habrózsák, se műanyag virágok nem részei egyetlen kompozíciónak sem.

A gyűrűtartó motívumait és színeit felhasználva szoktak kérni esküvői pénzátadó borítékot is, különösen, ha az örömanya vagy a barátnő meglepetésnek szánja a tartót.

Egyedi, kézzel készült 20×10 cm-es, szalaggal záródó, kézi hímzéses borítékokat készítek.

A pénzátadó dobozok között is válogathatsz, akár dobozt is lehet párosítani a tartókkal, de mindegyiket önállóan is, szinte minden színben el tudom készíteni. https://ilkamuvek.hu/penzatado-doboz/

A galériában és a Facebook oldalamon látható albumokban nézelődve meríthetsz ötleteteket. Gyönyörű vendégkönyv és gyűrűtartó párosítás is volt már.Ilkaművek facebook album

Itt egy Google fotók-album, amiben a legszebb  gyűrűtartókat láthatod. Ezek ára hímzéstől függően 12-15 000.-Ft

Kézzel hímzett esküvői gyűrűtartók

 

gyűrűtartó és pénzátadó boríték az esküvő színeivel.
Gyűrűtartó esküvőre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük